Татуировки и пиърсинг - играй умно с тялото си - статия на Тату Студио Кристи, град Варна!

Татуировки и пиърсинг - играй умно с тялото си !
В далечното минало татуировки са имали само моряците, а единствената пробивана част от тялото е била ухото. В днешно време пиърсинга и татуировките са навсякъде. Но както всичко, което правим в живота - от шофиране на кола,до спортуване - те идват с някои рискове.Ето няколко предпазни мерки, които  ще ви помогнат да получите най-добри резултати от вашия нов боди арт и да избегнете странични ефекти, които могат да включват алергични реакции към мастила или пиърсинг бижута, инфекции, причинени от нестерилни игли и оборудване, и белези.


Боди арт е популярна форма на себеизразяване, но когато решите да си направите татуировка или пиърсинг трябва да отидете в лицензирано студио, където да отделите враме за събеседване, за да обсъдите процедурите за безопасност с професионалистите, работещи там!

За щастие, днес татуирането и пиърсинга са по-безопасни от всякога, но преди да станеш  горд собственик на един от тях, е важно да си напишеш домашното и да научиш някой неща. Тату - артистите трябва да се придържат към стриктни процедури за безопасност. Като следват процедурите за безопасност, татуисти и пиърсъри предпазват себе си и своите клиенти от редица вируси и бактерии, които могат да причинят заболяване.

татуировки, tattoo varna, tatuirovki varna,tattoo studia varna

Пишете ми!

Click to refresh

2021  Tattoo Studio Kristi, Varna  
Web studio webpsy.eu