Сплитане на плитки в Тату Студио Кристи, Варна

През   летните месеци много жени прибягват до ножиците на фризьорите и   подкъсяват косите .
Тату Студио Кристи ви  предлага едно рационално решение   за  горещите дни -   плитката.

Този стар метод за прибиране на косата е чудесно решение за  горещите   дни,особено за вашите деца.   Актуална под всичките й форми - тънка или дебела, сплетена   от няколко   кичура или на рибена кост, вдигната на кок или просто пусната свободно,   плетеницата е една оригинална и удобна прическа за лятото.

Тя е подходяща както за официални случаи, така и за ежедневието.   При този голям избор от модели вие ще  може да намерите най-подходящата за   вас и да бъдете в крак с модата.

Сплетена на плитка,косата става още-по очарователна- от тату студио Кристи -  Варна.

Предлагам ви и малко история на плитката

През Средновековието в Западна Европа църквата е била висш морален   авторитет .   Жените от този период не са имали многа права,   освен ролята на съпруга,майка и домакиня.

Тогава на дългата спусната коса не се е гледало с добро око.   Асоциирала се е с плътска греховност.

Така жените започнали да търсят начин за прибиране на косите си без да се   налага да се постригват.   Сплитането на косите бил лесен начин да се   прикрие дължината и.  Плитките се оказали красиво украшение.

Постепенно в направата на плитките  започнали да вземат участие панделки,   цветя, мъниста ,декоративни елементи. Само неомъжените млади момичета   имали право на по-голяма свобода при оформянето на косата .   Много често жените,които не сплитали косите си по наложеният начин,    често били  обвинявани във   вещерство или били считани за куртизанки.   Плитката прави косата особено привлекателна и в същото време удобна.   През последните години широки разпространени са африканските плитки.

 Както знаете, жителите на топлите страни  имат къдрави коси,които са   трудни за поддържане.  Спасението за такава коса е сплитането   на малки плитки украсени с мъниста или   други елементи.   Това е един практичен и дълготраен вариант-  от тату студио Кристи - Варна.   Една такава прическа би могла да стои чудесно,сексапилно и елегантно    и да даде цялостен завършек на    визията ви,  независимо дали     отивате на работа или имате по-специален повод - от тату студио  Варна.

Пишете ми!

Click to refresh

2021  Tattoo Studio Kristi, Varna  
Web studio webpsy.eu