Избор на татуировка

Когато решите да си направите татуировка първо:

1.БЪДЕТЕ СИГУРНИ В РЕШЕНИЕТО СИ

Ако решите да си направите татуировка не трябва да ви води само желанието за това.Или някакъв моден тренд.

Не трябва да се влияете от хората около вас. Не трябва един ден за съжалявате за това, което ще носите завинаги.

Помислете насаме със себе си.Ако сте готови да се съобразявате цял живот с татуса си направете го.Трябва да сте 100% сигурни,че го искате.

2.ПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ВЪРХУ КОНЦЕПЦИЯТА

Има татуировки с дълбок смисъл, има рисунки които са просто красиви и пасват на личното чувство за естетика на отделната личност.

Не е задължително изображението да има история или житейска философия.Може просто да ти допада естетически.Трябва да сте сигурни,че няма да ви омръзне.

3.ПРОУЧЕТЕ СПЕЦИАЛИСТИТЕ И ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ, КОЙТО СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ОЧАКВАНИЯТА ВИ

Става дума за стил на рисуване и начин на работа.

4.НАПРАВЕТЕ СИ БЮДЖЕТ И НЕ ТЪРСЕТЕ ЕВТИНИТЕ ВАРИАНТИ

Добрите и хубавите татуировки струват пари.Така и трябва да бъде.Това е изкуство.

5.ПРАВИЛНАТА ГРИЖА ЗА ТАТУИРОВКАТА Е МНОГО ВАЖНА.

Длъжни сте да се информирате предварително.Татуирането не приключва в студиото.Ако нещо около татуировката ви се инфектира това може би означава,че не сте се погрижили за нея както трябва.Ако не се грижите за татуировката след направата и правилно рискувате не само да я съсипете като визия, но и да застрашите здравето си.

 

Тагове.:татуировки,грижа,здраве,изкуство,рисунка,арт,татуровки варна,тату студиа,tatuirovki, grija ,zdrave ,art,tatu studia

Стъклописи и витражи

Стъклописите се наричат от някои хора  и витражи. Оригиналните витражи, които сме виждали най-често в катедралите представляват цветни рисунки на стъкло. За изработката са необходими цветни парчета стъкла, които се подреждат в мозайка и изобразяват различни фигури.

Технологията за изработката на витража е сложен и дълъг процес. За закрепването на парченцата  стъкло се използва рамка от олово с двоен 

П-образен профил, наречен шпросна. Мекото олово се обработва лесно и позволява стъклата да се закрепят плътно, без опасност да бъдат спукани от напрежението на металната рамка.

Стъклописа е много близък до витража.Разликата е в техниката на изпълнение и най-вече в цената. Стъклописа е достъпен за всеки който харесва ефектите на светлината. Ефекта и от витража и от стъклописа е невероятен и уникален. Може да се каже и още , че стъклописа представлява рисунка върху стъкло.И когато светлината премине през нея усещането в помещението е нещо което човек не може да опише. Еферия от различни цветове които променят усещането на човека докато той просто си стои и се наслаждава на красотата от цветовете. Можете да си направите това удоволствие което ще бъде   направено индивидуално само за вас.

   

 Тагове.: стъклопис, витраж, арт,изкуство,рисунка на стъкло, за дома, art, stained  glass, vitrail, painted glass,

ЖЕНСКИ ТАТУИРОВКИ РОЗА - ROSE TATTOO - СТУДИО ЗА ТАТУИРОВКИ ''КРИСТИ'' - ГРАД ВАРНА

Розите са най-често срещаните  и харесвани цветя за дизайн на женските татуировки. Розата  татуировка (red rose) -  символизира любовта и страстта. Те са най-романтичните цветя. В началото на 16 век жените, които са били осъдени на смърт са били татуирани с  рози.( Rose tattoo ). Без съмнение татуировката на роза е фаворит сред цветята. В света на цветните женски татуировки тази на розата преобладава. Тази статия от студио за татуировки ''Кристи'' гр.варна , ще се фокусира върху конкретен вид татуировка на розата и смисъла, който носи тя. Нека да разгледаме тази елегантна татуировка и нейното значение. 

Прочети още: ЖЕНСКИ ТАТУИРОВКИ РОЗА - ROSE TATTOO - СТУДИО ЗА ТАТУИРОВКИ ''КРИСТИ'' - ГРАД ВАРНА

татуировки Варна

През цялата си история човечеството умишлено е оставило трайни следи върху кожата си.Причините са многобройни - ритуални, като израз на принадлежност, за предпазване от зло, лечение, спомен, за разкрасяване, като гаранция, за преминаване в отвъдния свят. Според Тереза Грийн, автор на '' Енциклопедия на татуировките '' - най - ранните сведения за татуирането не са съвсвм ясни. 38 000 - 1000 г. пр. н. е. - по време на археологически разкопки в Европа са открити артефакти, от късния палеолит, които приличат на дупчещи

Прочети още: татуировки Варна

ГАЛЕРИЯ ЖЕНСКИ ТАТУИРОВКИ - студио за татуировки ''Кристи'' - гр.Варна

ЖЕНСКИ ТАТУИРОВКИ - ГАЛЕРИЯ 

Татуировките са истинско изкуство върху нашата кожа.Те са актуални и почти всеки може да се похвали с мастило по себе си.Чудите ли се какво да си татуирате? Много популярни сред жените са  -татуировки   цветя ,  птици , надписи , сърца. Татуировки на пеперуди също е доста актуално сред   

Прочети още: ГАЛЕРИЯ ЖЕНСКИ ТАТУИРОВКИ - студио за татуировки ''Кристи'' - гр.Варна

Пишете ми!

Click to refresh

2021  Tattoo Studio Kristi, Varna  
Web studio webpsy.eu